WICHY Organický kokosový ocet se připravuje alkoholovou fermentací a acetózní fermentačními procesy za použití organické kokosové vody.
POUŽITÍ:
Používejte jako přírodní konzervační látku pro makládání zeleniny a ovoce, pro změkčení tvrdého masa při vaření nebo pro smíchání se saláty. Může být také použit k přípravě nápojů. Kokosový ocet dodáváme v různích variantách (klasický, chili, kořeněný atd.) Ochucený je vhodný pro přípravu ryb a masa. Může být použit v omáčkách a salátových dresinkech a jako koření samo o sobě, když chcete dochutit pokrm.
Ájurvéda je považována za nejstarší a nejholističtější systém péče o zdraví. Podle ájurvédy je stabilní rovnováha tří základních energetických charakteristik - dóš - základem zdraví. Podle klasické ájurvédy má každý člověk již od narození zcela specifický a vyvážený poměr tří dóš (tridóša) a jejich nerovnováha způsobuje pocity nevole, bolesti a onemocnění.